MENU

СБУ начнет зачистки сообществ националистов в социальных сетях

2116 6

Сьогодні донас надійшла інформація, що є наказ  нового голови Служби Безпеки УкраїниОлександра Якименка, (колшишній керівникслужби безпеки фінансових структур Рината Ахметова) змусити представниківукраїнських спільнот націонал-патріотичногозмісту у соціальних мережах до співпраціз органами СБУ.  Наразі  ще незрозуміло до якої тактики  вдастьсяСБУ,  аби вербувати членів націоналістичнихгруп у соцмережах. Ну, що ж - прапор їм уруки


Режим зараз усвідомлюєвсю небезпечність націоналістичнихгруп у соціальних мережах. Вони починаютьвбачати в нас загрозу. Їх жахає, саменаше існування, бо саме націоналістиніколи будуть спокійно спостерігатиза тим, як вони грабують Україну,знущаються над Українською нацією,руйнують нашу економіку, армію, свідомістьшколярів тощо. Вони знають, що ми небудемо вічно спостерігати і дивитисяяк вони знищують, все те, що нам дороге.Вони знають, що зараз суспільстворадикалізується швидкими темпами ірано чи пізно  Янукович та вся йогобратва опиняться на нарах (для них цеяк дім).


Вони бачать, що надзвичайновисокий рівень громадянської активностісаме в соціальних мережах, а особливов націонал - патріотичних спільнотах.Чи можна повірити в те, що керівникинаціоналістичних спільнот погодятьсяспівпрацювати з тоталітарно-репресивноюмашиною.  

 

 

dipcourier 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини