MENU

Турчинову запретили встретиться с Луценко

819 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Зранку приїхав на суд до Юри Луценка. Буквально через 10 хвилин від початку засідання спітнілі прокурори почали вимагати від людей, що за дорученням Адміністрації президента виконують ролі суддів, щоб мене видалили із судової зали. Я не давав жодних підстав для цього.

Більше того, я не заявлений ні прокуратурою, ні захистом в якості свідка цього процесу, але це не здивувало людей у чорних мантіях і вони палко підтримали прокурорів. Єдиний мотив видалення мене із залу - бажання приховати бруд чергового політичного процесу у виконанні Печерського суду.

До речі, зала, обрана для катування та судилища практично не передбачає місця ні для преси, ні для бажаючих бути присутніми на цьому ганебному шоу для одного глядача.

Але ні судами, ні парканами, ні колючим дротом вони не зупинять Україну і ця ганьба припиниться разом із завершенням існування цієї ганебної влади».

 UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини