MENU

Сложно противостоять лжи, когда власть использует мощные СМИ - Турчинов

1458 7

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина»  Александр Турчинов поделился своими впечатлениями после эфира передачи Шустер LIVE.

Вот что он написал на своей странице в сети Facebook:

 

«Повертаюся з ефіру у Шустера. Знаєте, дуже важко протистояти брехні, коли влада, використовуючи потужні ЗМІ, розповідає одні й ті ж самі речі, жодного разу не навівши для порівняння хоча б одного документального аргументу, хоча б одну угоду будь-якої з європейських країн.


Натомість всім підряд розказують про якісь фантастичні угоди, які є типовими та однаковими для всіх країн.


А в цей час людина, яка врятувала Україну та й ту ж Європу від замерзання, яка фактично повернула до життя енергетичну систему країни, яка вистояла в умовах колосальної економічної кризи, яка боролася з корупцією, яку не змогли звинуватити ні в чому кращому ніж в тому, що вона забрала газ у Фірташа і передала його державі, продовжує перебувати в Качанівській в'язниці і її життю загрожує реальна небезпека.


А ці богословські, олійники тощо ходять з ефіру в ефір, повторюючи як заведені одну і ту ж заграну пластинку з пропагандистськими тезами, за якими не стоїть нічого крім страху цієї влади перед тими злочинами за які рано чи пізно вони нестимуть відповідальність».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини