MENU

Харьковский авторитет Гепа-Кернес подставил Януковича «зеленкой» - Шкиряк

3550 5

 


Я так розумію, що«зеленка» і п’яні кримінальні відморозки,стали сьогодні головним аргументом Януковича в боротьбі проти  Юлії Тимошенко.Ну-ну...


Кернес  і сьогодніне був оригінальним, коли його «відморожені»найманці облили захисника лідераопозиції Юліі Тимошенко, нардепа Сергія Власенко  «зеленкою». Ну, що тутскажеш - примітивні маргиналізованіпокидьки. Ну і що далі?...


А далі, напевно, варточекати погромів, бандитських візитівпід оселями опозиціонерів, вибиваннявікон, побиття людей, начеб-то «напобутовому грунті»,  підпали, протиканняшин в машинах, погрози родичам і т. д.


Нічого, ми готові, мивже це проходили і не раз.


Навіть зовсім недавно,10-го липня, під харківським апеляційнимсудом. Вся країна спостерігала відверту,брудну, бандитську  провокаціюхарківської влади, коли група п’янихзлочинців вчинила бійку з мирнимидемонстрантами, що прийшли підтримати  Юлію Тимошенко. Наприкінці акції цінелюди також кинули в мітенгувальниківкілька презервативів з зеленкою. Доречі, дісталось і мені, але я до  тогоставлюся філософськи. Потім були дивнілюди, з «надзвичайно інтелігентними»обличчями та пікет з велосипедом,  ваеропорту, що виставили проти доктора Тимошенко Хармса і т.д. Як це все банальноі огидно.


Так от. Нічого новогоми не побачили, все як і в далкому 2004-му.Ті самі провокатори-бандити в спецкурткахкомунальників, брутальна лайка,спровоковані бійки, чорнила, 

Мдааа. «Не блещет» владакреативом. Саме так, коли нема аргументів,коли нема, що сказати суспільству,приплічники диктатури користуютьсяметодами ганебних провокацій таполітичного тероризму.


Ну, що тут скажеш, Богв поміч... Одного не можу зрозуміти, щосаме ці «дєятєлі» хотіли довести? Якумету вони переслідували? Надломити  Сергія Власенка? Смішно, це дурня.Показати, що в Україні «є незадоволеніпроцесом над Тимошенко противникиопозиці»? Можливо є. Але після таких дійцих відвертих злочинців стає зрозумілоодне, ці «незадоволені»  мають звіряче,кримінальне обличчя. Це люди, які загроші, виконуючи забаганки провладнихполітиканів, втратили будь-яке розуміннящодо елементарних норм загальнолюдськоїта й  християнської моралі.


Знаєте, я завждинаголошував на тому, що мова «чорнухи»,лайки, провокацій, насильства тапереслідувань - це мова слабких. Босильний опонент користується мовоючіткої аргументації своєї політичноїпозиції. До подібних ганебних речейвдаються лише тоді коли всі аргументивичерпані.


Значить, вагома політичнапозиція Януковича відсутня. Значить,він - слабак? Тоді нема про що говорити.


Переконаний, в найближчічаси нас чекає ще багато подібнихпровокацій.


Взагалі-то, якщо бутиоб’єктивним то Кернес банально підставив,я б навіть сказав, зганьбив Януковича.Саме так. Вони ще раз продемонструваливсьому цивілізованлму світу всюзвірячість та примітивність правлячогорежиму. Вони, в котре, довели абсолютнубезперспективність Януковича і йогорежиму  у сфері дотримання абопрагнення до європейськи цінностей таміжнародних правових норм.


Кернес, власне, як і Янукович, у своєму  житті керуютьсяїхньою кримінальною сутністю, злочинноюментальністю, бо обоє, в цьому смислі,пройшли «правильную школу жизни». Аотже, чекати від них чогось інакшого неварто.


Сором і ганьба!


Ну, а нам, дорогі читачі,спостерігаючи на все це, потрібно робитивисновки. Добре подумати в якій державіми хочемо жити... І залежить це від кожногоз нас.


А тим часом, ЮліяТимошенко і у в,язниці залишаєтьсянезламним, єдиним  лідером українськоїопозиції. І як всі ми розуміємо, саме їїтак боїться Янукович, саме її визволеннядля нього як «дорога в пекло». Алепредставникам кримінального режиму,рано чи пізно,  прийдеться відповідатиза свої безчинства. І перед Богом, іперед людьми.. Тримаймося! Слава Україні!

 

Зорян ШКИРЯК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини