MENU

В Центральной Украине впервые пройдёт Марш Дивизии СС «Галичина»

1718 3

28 квітня Криворізька міська організація Української народної партії та криворізьке товариство Автономних націоналістів проведуть марш з нагоди 70-тої річниці утвореня дивізії «Галичина». Захід також підтримають міські оррганізації КУН та НРУ та інші патріотичні сили Кривбасу.


Марш пройде центральними вулицями міста Кривого Рогу, учасники заходу будуть одягнені у вишиванки. Очікується приїзд відомих націоналістичних лідерів України таких як: голови проводу ОУН Б. Червака, депутата ВР І. Мирошніченко, лідера УНА-УНСО І. Мазура та інших.

Коментуючи запланований захід, голова Криворізької УНП Рінат Ковбасюк зазначив наступне: «Святкування 70-ї річниці дивізії «Галичина» вперше за всю історію відбудеться на сході України, це сміливий крок, але одночасно і необхідний, адже прийшов час відновити історичну справедливість».

Співорганізатор даної події, представник українських Автономних націоналістів Ігор зазначив, що головною метою заходу є в першу чергу вшанування українців-дивізійників, які боролись, за нашим великим переконанням, за свободу України. А також декілька ідеологічних чинників. Поперше доведеня до широкого загалу містян про існування Дивізії, розбити комуністичний міф, що всі як один стали на боротьбу з «коричньовою чумою» і важливо показати, що українці духовно єдині, чи то вони з Наддніпрянщини, Закарпаття, Галичини, Канади чи Австралії

З повагою прес-служба заходу
тел-0974031563
0677329226
0950896358

 

Rinat Kovbasyuk

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини