MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 16 апреля 2014

1006 0

Побутовий злодюжка Гоблін і державний загарбник Путін - чим не рідня?

Виконуючим обов’язки голови Криму призначено Сергія Аксьонова, якого на півострові знають як кримінального авторитета Гобліна. Російське телебачення в деталях показало, як хазяїн Федерації Володимир Путін напучує свого намісника Тавриди, дає вказівки і поради. Атмосфера така тепла, дружня, що, здається, зустрілися рідні люди, не інакше як брати.

ТОП-7 отличий Донбасского сепаратизма от Майдана

В последние четыре месяца СМИ, в том числе российские, говорили о том, что жители Донбасса не поддерживают восстания и бунтарей на Майдане, поскольку труженики восточной Украины предпочитают стабильность и труд вместо бессмысленных митингов.

Засідання штабу «Національного руху опору». ВІДЕО

Учасники Штабу загальнонаціонального руху опору російській агресії вважають, що сьогодні всі військові, навіть ті, хто знаходиться в запасі, повинні стати на захист країни. 

Сегодня Путин режет по живому так же, как резали Берлин

На этой фотографии 1961 года – разделенная семья в Берлине, которая машет своим родным, живущим в доме по другую сторону Стены.

Тимошенко проявила неймовірну відповідальність за події в країні - політологи про створення НРО

Заява Юлії Тимошенко про створення «Національного руху опору» агресії РФ дуже гучна. За неї, звичайно, потрібно відповідати. Сподіваюся в найближчий час в штабах «Батьківщини» розпочнеться "двіжуха", і там прийматимуть людей.

Роскошная жизнь Путина. ФОТО

Самолет с ювелирной отделкой, часы из платины за полмиллиона долларов, одна из крупнейших яхт мира, бронированный Mercedes за $1,6 млн.

28 квітня на Заході України плануються провокації з закликами до насильства - Москаль

28 квітня, в день, який вважається створенням дивізії СС “Галичина”, центральними вулицями Львова, Івано-Франківська та Тернополя мають пройти марші з символікою СС “Галичина” та гаслами, які сприйматимуться жителями Південно-східної України, як загроза свободі, життю та майну. Плануються також заклики до фізичного знищення сепаратистів, погроми осередків КПУ, Партії регіонів та адміністративних будівель. Мета цих акцій — з новою силою сколихнути сепаратистські настрої Південно-східного регіону України.

Россия вводит военные группы для прикрытия дальнейшей диверсии на Востоке

Анализ оперативной обстановки за сутки и прогноз по угрозам

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини