MENU

Путін сьогодні будує світ навпаки. Світ навиворіт

828 0

Росія - не Європа, - говорять зараз у Москві.

але що це за визначення?. "Я хочу бути схожим на Х, я не хочу бути схожим на Y". Що це за психологія? - Підліткова психологія. Пубертат. Створення ідола чи бунт проти нього - це форми залежності від ідола. Підліткові форми залежності.

Росія настільки закохана в Європу, що тепер цю закоханість заперечує. Це як Кучма: він настільки був закоханий в Росію, що попросив написати собі книгу "Україна - не Росія". Як аутотренінг.

Якщо ти щось заперечуєш, ти залежиш від того, що ти заперечуєш. Але твоє заперечення стає деструктивним. Бо заперечення стає основою твоєї логіки. Ти будуєш світ навпаки. Путін сьогодні будує світ навпаки. Світ навиворіт. "Подивися, як в Європі, і зроби навпаки". Захід проти Аль-Асада? Тоді я за. Захід за Майдан? Тоді я проти.

Дивно, але це ботоксні старці, Путін, Лавров, Чуркін і т.д. насправді перебувають у стані пубертатного негативізму. І їхня апеляція до архаїки, до "ісконного", до "віковічного" - це просто намагання підлітка виглядати дорослішим, ніж він є насправді.

Православ'я - це така перша яскрава червона помада. Дугін - перша щетина. Амфори з дна моря - перші цигарки.

Im Anfang war die Pubertat, сказав Фауст.

Volodymyr Yermolenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини