MENU

«Батьківщина» наполягає на новому законі про вибори

379 4

Фракція "Батьківщина" підтримує проведення позачергових парламентських виборів та наполягає на ухваленні нового закону про вибори. Про це заявив голова фракції Сергій Соболєв з парламентської трибуни.
 
"Ми йдемо на позачергові парламентські вибори, і ми вважаємо в цих умовах єдиною можливістю проведення цих виборів - ухвалення закону про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, і друге - це негайне наведення порядку і звільнення території України від російських загарбників і тих терористів, які їх підтримують", - заявив Соболєв.
 
Голова фракції "Батьківщина" запропонував оголосити перерву у пленарному засіданні парламенту, визначити ключові питання, які повинна ухвалити Верховна Рада, зокрема, щодо фінансування української армії; питання пропорційного закону по вибори за відкритими списками.
 
Сергій Соболєв також закликав президента Петра Порошенка взяти на себе відповідальність і ввести воєнний стан в Донецькій та Луганській областях, а також внести на ратифікацію угоду про асоціацію з Європейським Союзом.
 
"Це була б адекватна відповідь сепаратистам, терористам і Путіну, який пробує у цьому парламенті розігрувати свій сценарій", - заявив Соболєв.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини