MENU

Луценко: «Україна веде війну проти тероризму міжнародного характеру»

468 2

За словами радника Президента України, лідера «Третьої Української Республіки» Юрія Луценка, на території Донбасу створюється терористична організація, яка загрожує не тільки українцям. Вона вже сьогодні загрожує кожному мешканцеві Лісабону, Лондона, Берліна, Парижа.

"Україна веде війну проти тероризму, який набрав уже не локального значення, а міжнародного характеру. Так само, як 11 вересня весь світ після вибухів, організованих Аль-Каїдою, зрозумів, що терор не буває локальним. Він не може стосуватися якогось одного містечка, одного регіону, одної країни. Він загрожує світові", - сказав Луценко в прямому ефірі "Шустер LIVE".

Він заявив, що на території Донбасу за допомогою Москви створюється терористична організація.

"Так само зараз світ має усвідомити, те, що відбувається за допомогою Москви на маленькій території маленького Донбасу — є створення терористичної організації, яка загрожує не тільки українцям", - наголосив радник Президента.

Луценко переконаний, що Україна потребує не лише міжнародних санкцій проти Росії, а й міжнародної підтримки.

«Ми потребуємо міжнародної підтримки зусиль Української армії на Донбасі, бо це війна за кордон вільного світу», - вказав політик. 

Він також висловив сподівання, що підтримка зусиль армії буде також з боку українського політикуму, який навіть у сучасних умовах "зі скрипом" голосує за закон, яким ЛНР та ДНР визначаються терористичними організаціями.

Третя Українська Республіка


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини