MENU

«Батьківщина» передала учасникам АТО військове спорядження на суму 500 тисяч гривень

662 1

Сьогодні  народні депутати від "Батьківщини" Сергій Соболєв, Володимир Яворівський, а також голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко передали бійцям 34-го батальйону територіальної оборони, котрі нині перебувають на передовій військових дій на сході України, 100 бронежилетів і вісімдесят шоломів високого ступеню захисту на загальну суму майже 500 тисяч гривень.
 
Передача нового військового спорядження виробництва Швейцарії і Італії, яке пройшло спеціальне випробування на міцність і здатне захистити від куль великих калібрів, відбулася на полігоні Канатово на Кіровоградщині.
 
 
Саме тут силами Руху опору формувався і проходив навчання 34-й батальйон. Минулого тижня звідси добровольці вирушили в найгарячіші точки сходу України.
 
"Народні депутати від "Батьківщини" взяли цей батальйон під свою опіку, - сказав, звертаючись до бійців, котрі відвезуть вантаж на передову, керівник фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв. – Минулого тижня ми вже відвозили цим бійцям  засоби спеціального захисту на суму більше 600 тисяч гривень. Нещодавно дізналися, що хлопцям цього недостатню. Тим паче, я тоді пообіцяв передати їм каски. Всього за пару днів депутати від "Батьківщини" зібрали належну суму, віддавши свої місячні зарплати для закупівлі чергової партії спорядження.  Зараз ми збираємо кошти, щоб купити захисникам тепловізор і ще 80 комплектів спорядження".
 

 
Народний депутат Володимир Яворівський додав, що з вантажем наші бійці отримають також листа від депутатів, в якому вони висловлюють нашим захисникам найвищу подяку за їхні патріотизм, мужність, силу духу і витримку в боротьбі з окупантами і терористами.
 
"Я захоплююся і пишаюся вами, - сказав Яворівський під час зустрічі з рядовими і командирами. - Сподіваюсь побачити усіх вас живими і неушкодженими. Нехай Божа руку буде над кожною вашою головою, нехай ангели бережуть вас і ваші родини".
 
Бронежилети і каски було відразу ж завантажено для транспортування на передову АТО уже сьогодні.
 
 
Крім цього, військові отримають допомогу від Кіровоградщини за ініціативи голови Кіровоградської обласної ради - голови кіровоградської обласної організації партії "Батьківщина" Олександра Чорноіваненка.
 
"Депутати проголосували за виділення з місцевого бюджету два мільйона гривень на допомогу кіровоградським військовим і більше мільйона гривень - правоохоронцям, котрі задіяні в АТО. – Повідомив Олександр Чорноіваненко. – Ці кошти пройшли необхідні тендери і вже через кілька днів на них ми закупимо додатково необхідне спорядження і амуніцію для наших захисників. Для нас головне – зберегти цілісність країни, але і пильно берегти життя наших героїв".

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини