MENU

Непопулярні думки по АТО та Донбас

2133 3

 

1. Відповідальність за смерть мирних жителів на Донбасі (і дівчини із дитиною у Горлівці) цілком лежить на шалених "в"язаних беретах" (бабусях і дідусях, домогосподарках та  т.зв. "ватники"), які не пускали в ту ж Горлівку українську армію на початку квітня, а також на тих хто патякає про "мирне співіснування з сепаратистами"!

 

2. Жителів Донбасу немає сенсу в чомусь переконувати і тим більше "організовувати для них просвітницьку кампанію і створювати культурний продукт". НЕ ДОПОМОЖЕ! Нас може цікавити тількизалучення у спільну діяльність "вимушено лояльну" частини громадян (що вже мислить раціонально), яка сама потім "по-донбаськи" пояснить "ватникам" - як любити Батьківщину! Нам потрібно буде потім просто не заважати.

 

3. Конфлікт на Донбасі є по своїй суті інтернаціональним. В його основі лежить боротьба за цінності. Але ці цінності лише за формую нагадують європейські. насправді цінності  Революції Гідності - загроза  для Заходу. Справедливість, громадянська участь, новий лад, економіка даріння, солідарність та управління спільним, недомінація, екологія відносин. За такі цінності можна боротися. 

Віталій КУЛИК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини