MENU

Сепаратисти оснащені краще за українську армію

3944 6

Знову приїхав на війну. З попереднього разу змінилося абсолютно все.

 

Зараз ведеться класична позиційна війна, що супроводжується систематичними обстрілами з артилерії, інколи розбавляєтися кровопролитними піхотними боями. Але найпарадоксальніше те, що сєпари оснащені краще за нашу армію. Свідченням цього є те, що у них хоча б є безпілотники в достатній кількості, які чудово наводять їхню артилерію і проводять розвідку.

 

Мене відразу ж після приїзду відправили на передову, крім того ще й на те місце, яке мені поталанило захоплювати попереднього разу, а саме під Металіст. Там я без ротації пробув тиждень. Стосовно місцевого населення, то воно повністю поміняло своє ставлення до нас. Коли ми перевіряли селище Стуканова Балка, то вони нас вітали і просили вже пошвидше знищити сипаратистів, хоча всього менше місяця тому вони до нас ставилися вкрай негативно. Можливо вони були вражені тим, що "бєндьори" не їдять немовлят.

 

Думаю, без підтримки населення ватніки довго не протягнуть. Та і справді схоже на те, що війна доходить до кульмінації і скоро буде переломний момент.

Євген СТРОКАНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини