MENU

Підпільні магазини для донецької ''еліти'' – в Києві

4048 3

Декілька тижнів тому інтернет скаламутила стаття про нелюдські умови, в яких на території одного із київських заводів мешкають біженці з Донецької та Луганської областей.


Але, окрім простих громадян, до Києва перебралася і майже вся донецька та луганська верхівки. На вулицях столиці голова іде кругом від представницьких автомобілів з номерами АН.

Це так звані vip-біженці, які були союзниками Януковича, бенефіціарами його режиму, підтримували земляка-корупціонера. Але після втечі Януковича та російської військової експансії вони залишили рідний край та перебралися до "бандерівської" столиці.

При чому, поки звичайні донецьки біженці поневіряються по таборах, де живуть у надзвичайно скрутних умовах, донецька верхівка непогано влаштувалася. Слідом за своїми клієнтами, до Києва перебралися престижні донецькі магазини разом зі своїм скарбом – одягом провідних світових брендів а ля Prada, Gucci, Ferragamo.

Проблема ж у тому, що втікачі змушені нелегально збувати свій скарб своїм же донецьким клієнтам, тому що, за ділерськими угодами з виробниками, не мають права реалізовувати ці торгові марки за межами Донецька.

Відтак у Києві останнім часом відкрилося декілька підпільних торгових точок. Улюблені донецькі бутики зустрічають своїх клієнтів-утікачів в явочних київських квартирах або магазинах без вивісок – як ось цей.

 

 

Другий нелегальний магазин престижного одягу для донецьких відкрився в одному з помешкань у Пасажі.

Потрипити туди можна лише за попередньою домовленістю. Адреси передаються з вуст у вуста. Усередині ці підпільні магазини виглядають так:

 

 

Загалом ця історія з підпільними донецькими магазинами є ілюстрація абсурду: захищати та помирати за Донбас, який породив Януковича та, як наслідок, нинішню війну в Україні, змушені мешканці інших областей. А донецька "еліта" разом зі своїми донецькими магазинами облаштовує безтурботне життя у безпечному, але такому ненависному їм Києві.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини