MENU

Проведено обшук на підприємстві, що може бути підконтрольним сину екс-генпрокурора України Віктора, - Шкіряк

548 0

Спецпідрозділи ГУБОЗ та ДДСБЕЗ МВС України, що працюють в зоні АТО, провели обшук на режимному підприємстві, що за попередніми даними, може бути підконтрольним сину державного злочинця, колишнього генпрокурора України Віктора Пшонки, Артему Пшонці.

Вилучено тротилові шашки, металеві банки з саморобною вибуховою речовиною та отворами для детонарів, що могли використовуватися для проведення терактів, вогнепальна зброя.

Робочою групою ГУБОЗ та ДДСБЕЗ МВС України по виявленню та документуванню протиправних дій суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаних із сприянням та підтриманням незаконних збройних формувань, в ході перевірки оперативної інформації та виконання доручення слідчого на проведення слідчих (розшукових) дій по кримінальному провадженню за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст 260 КК України, проведено обшук нежитлових приміщень розташованих в м.Краматорськ.

Встановлено, що вказані приміщення використовуються підприємством "Ч" для виробництва ювелірних виробів. 

Директором та засновником підприємства є громадянин К, мешканець Краматорська. Основний від діяльності підприємства – виготовлення ювелірних виробів. 

В ході обшуку на підприємстві виявлено та вилучено:

1) шашки тротилові у кількості 4 шт, вагою 200 грамів кожна; 

2) металеві банки, які заповнені саморобною вибуховою речовиною, у якій зроблені отвори для розміщення детонатору; 

3) акумулятор (який можливо призначався для виготовлення вибухового пристрою);

4) газети “Новоросія” випуск № 1 від 25.05.2014;

5) пістолет-револьвер та набої до нього;

6) магазин автоматний;

Встановлено, що вказане підприємство може бути підконтрольним сину колишнього Генерального прокурора України – Артему Пшонці. Інформація перевіряється, йде слідство. Також, за оперативною інформацією, в лютому 2014 року, на цьому підприємстві, було завантажено кілька фургонів з золотом і вивезено, попередньо, в Ростов-на-Дону, РФ.

На даний час працівниками ГУБОЗ МВС України здійснюються заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до злочинної діяльності та 

додаткових фактів злочинної діяльності.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини