MENU

Удар Путіна по Меркель

4438 3

Я вже говорив, що введення на територію України конвою Путіна без погодження, з точки зору Європи, є особливим і новим злочином Путіна. Першим таким злочином була анексія Криму. Другим – передача ЗРК БУК і знищення пасажирського літака, і третє – незаконний конвой. Саме ці 3 пункти є найбільшими злочинами Путіна в очах світу, а не, приміром, підтримка бойовиків і надання їм стрілецької зброї.

Адже підтримка бойовиків і надання їм зброї – це рядовий злочин у сучасному світі, а от згадані три - унікальні, саме вони можуть бути підставами для введення санкцій.

На перші дві світ відреагував трьома рівнями санкцій, на третій теж буде щось, що саме - залежатиме від розвитку подій. Те, що конвой ввели напередодні приїзду Меркель, особистий удар Путіна по Меркель. Адже саме їй доведеться як першому європейському політику, ВІП-рівня, що опинився у цей час в Україні, говорити про злочин із конвоєм, відповідати на питання щодо конвою… і заява ЄС із цього приводу є хорошим камертоном, який визначає напрямок заяв самої Меркель. Гадаю, тепер Меркель буде більшим ворогом Путіна, ніж будь-коли раніше.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини