MENU

Артударом була знищена колона терористів

175 21

В зоні АТО. В районі населеного пункту м.Ровеньки, Луганської області, нашою військовою розвідкою, була виявлена велика база російських бойовиків та значне скупчення важкої техніки ворога. Завдяки влучному вогневому удару сил АТО, було знищено до 40 одиниць бронетехніки, три ЗРК "Стріла 10" та до 500 російських найманців, більшість з яких, ймовірно, члени екіпажів.

В Іловайську, штурмовий батальйон Нацгвардії "Донбас" міцно утримує закріплені позиції та спільно з іншими підрозділами МВС та ЗСУ, продовжує зачистку міста від російських терористів. Наші бійці знищилши значну кількість живої сили ворга, танки, БТРи. Силам АТО в Іловайськ надходить підкріплення особовим складом спецбатальйонів МВС та ЗСУ, а також важка техніка, що якісно підвищує ефективність провдення бойових дій зі знищення російських бойовиків. Інтенсивність обстрілів з боку терористичних банд значно знизилася. Бандити групами намагаються відходити у напрямку Харцизька, але артилерія ЗСУ атакує їхні колони. Протистояння триває. У Хрящуватому, Новосвітлівці та Савур-Могилі продовжуються позиційні бої. Сили АТО утримують свої позиції та успішно протистоять контратакам російських терористичних військ.

P.S. Щойно говорив з комбатом "Донбасу" Семен Семенченко. Він постійно на зв,язку зі своїми бійцями і контролює дії батальйону в Іловайську. Передає усім вітання! Тримається бадьоро і увесь час рветься на передову. Слава Україні!

Близько 10.00 в районі населеного пункту Лисиче, який знаходиться під Амвросіївка Донецької області в результаті рейдових дій військовослужбовці Національної гвардії знищили техніку та живу силу терористів.

Згідно з повідомленням, знищені вантажний автомобіль КамАЗ з терористами, а також два КамАЗа із зброєю і боєприпасами, які рухалися колоною в супроводі двох БТРів з боку Російської федерації. Терористи направлялися для підкріплення бойовиків. 

В ході запеклих боїв і завдяки вмілим діям нацгвардейцев колона терористів була знищена.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини