MENU

Раніше монголо-татарське іго на конях заскакувало, тепер на білих КамАЗах, - Яценюк

1535 9

Якщо раніше на Київську Русь монголо-татарське іго на конях заскакувало, то тепер росіяни заїжджають на білих КамАЗах і на танках.

У історії з так званим "гуманітарним конвоєм" мотивація Росії проста: вони очікують, що декілька машин з цієї колони просто будуть розбомблені, причому самими ж росіянами, щоб знову кричати на весь світ: це ж хунта, яка бореться з мирними людьми.

Ми доглянули загалом 34 російських КамАЗи. Наприклад, в одній з вантажівок - а кожна з них може провезти 25 тонн - знайшли аж (!) 800 кілограмів чаю.

Решта 33 машини були завантажені максимум на 8 тонн. По суті, це майже порожні автомобілі. Тобто, це фейк, це брехня, це така гебельсівська пропаганда.

Коли ми викрили цю ситуацію, росіяни застосували тактику: раз ви показуєте всьому світу, що це ніякий не гуманітарний вантаж, а фікція - не завершивши переговори із Червоним Хрестом російський МЗС випустив заяву, що вони перетинають український кордон.

Ми чітко заявили: вся відповідальність після того, як Росія порушила всі міжнародні договори, коли Росія відмовилась від співпраці з Червоним Хрестом, лежить виключно на Російській Федерації і персонально на російському президенті.

Арсений ЯЦЕНЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини