MENU

Яценюк закликає скликати Радбез ООН та заморозити всі російські активи через вторгнення

640 3

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк хоче скликати засідання Ради безпеки ООН через російську військову присутність в Україні.

«Ситуація надскладна. Я до неї хочу підійти з дуже холодним розумом і гарячим серцем. В поточних умовах вважаю за необхідне, щоб наші західні партнери невідкладно скликали надзвичайне засідання Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй», - йдеться в повідомленні на урядовому порталі.

Також, за його словами, відповідні надзвичайні зібрання повинні відбутися в Організації безпеки і співробітництва в Європі та Європейському Союзі на рівні міністрів закордонних справ ЄС.

Яценюк підкреслив, що введені проти Росії санкції «не дали результату по деескалації ситуації в Україні».

«В таких обставинах одним із вірогідних елементів стримування російської агресії повинен бути розгляд питання про заморожування всіх російських активів і зупинку всіх банківських транзакцій Російської Федерації в країнах-членах Європейського Союзу, Сполучених Штатах Америки та країнах Великої сімки. Заморозити російські активи і фінанси до моменту виведення Росією своїх збройних сил, техніки і агентури», - сказав він.

Арсеній ЯЦЕНЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини