MENU

Нові ватні тези для пересічних українців

2313 4

Тепер уже ясно, якими месиджами будуть бомбардувати мозок пересічного українця в умовах, коли війна з РФ увійшла в нову фазу: 

1. Порошенко стакнувся з Путіним і здав йому Донбас в обмін на мир. 

Ну звичайно, Президент, якого нація обрала у 1 турі, - повний ідіот, і досі не зрозумів, що з Путіним ні про що домовитися неможливо, що ніякого миру після здачі Донбасу той йому гарантувати не буде. 

А от робити вигляд, що незважаючи ні на що Україна готова до мирних переговорів, Порошенко буде змушений до тих пір, поки наша держава не спроможеться самотужки, не оглядаючись на допомогу лінивої та розпещеної світової спільноти себе боронити. Це станеться не сьогодні, і не завтра. 

А щоб цього ніколи не сталося, платні тролі та корисні ідіоти будуть істерити: Порох зливає Донбас!!!! Ганьба! Геть Шоколадного! 

2. Порошенко стакнувся з Путіним, щоб подовжити війну і згубити у АТО цвіт нації.

Тоді доведеться визнати, що люди, яких вважають цвітом нації - повні ідіоти. АТО триває уже четвертий місяць. І весь цей час "цвіт нації" усвідомлює, що наш Президент стакнувся з ворогом, щоб знищити кращих представників українського народу, аби уникнути наступного майдану. Але покірно йде на убій замість того, щоб сходити на Київ, змістити керівників-зрадників, поставити на їхнє місце щирих патріотів і продовжити бій з зовнішнім ворогом під проводом тих, від кого можна не боятися отримати ножа у спину. 

3. Ангела Меркель стакнулася з Путіним і планує поділити з ним Україну.

Немає ніяких сумніві: Німеччина абсолютно не зацікавлена у конфоронтації з РФ і до останнього докладала величезних зусиль, щоб зам'яти конфлікт за рахунок інтересів України. 

Однак останні заяви Меркель свідчать про радикальну зміну позиції ФРН стосовно московсько-української війни. 

Та й навіть якби існував у природі Пакт Путін-Меркель, реалізувати його без згоди українського керівництва, українського народу та інших міжнародних суб'єктів було б вкрай проблематично. Свідченням чого є відновлення АТО 1 липня після того, як Меркель з Олландом настійливо просили Порошенка почекати ще невідомо скільки часу, поки вони зберуться з духом, щоб запровадити санкції проти агресора. 

Думаю, після знищення "Боїнгу" говорити про якісь пакти недоречно. Точку неповернення вже пройдено. 

4. Україна - приречена. Сили нерівні, а Захід кинув нас напризволяще і вступатися не буде. 

Так, Україна приречена ... на перших порах терпіти поразки. Але що нас не вб'є, те зробить нас сильнішими. 

Так було на Майдані, коли янучари 3 місяці поспіль знущалася над народом і, здавалося, що Майдан не вистоїть, але завалилася врешті-решт корумпована влада. 

Так було під час "Русской Вєсни", коли здавалося, що весь Південний Схід накриється триколором, але весна виявилася пустоцвітом.

Так було на початку АТО...

Зараз починається нова фаза війни і треба бути готовим до того, що ми на перших порах будемо відступати і не впадати у паніку. Перелом у цій фазі теж обов'язково наступить. І тоді ми побачимо, ХТО насправді приречений.

dniprovska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини