MENU

Ось вона, довіра киян до В. Кличка!

2937 4

Дорогі кияни, хочу зняти з Вас «рожеві окуляри» і відкрити Вам очі на мера Києва Віталія Кличка та його ставлення до людей чи, як кажуть політики, виборців.

Наприкінці травня в Києві проходили місцеві вибори. Київська міська виборча комісія розміщувалась в приміщенні Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації, так як це єдина райдержадміністрація яка погодилась надати своє приміщення для забезпечення організації демократичного волевиявлення киян. Віталій Кличко здобув на виборах перемогу з максимальним кредитом довіри киян! (Про що він любить часто наголошувати).

Але, шановні кияни, хочу Вам повідомити, що Ваша довіра до В. Кличка наразі гниє в підвалі – мішки з виборчими бюлетенями, з порушенням відповідних норм і правил безпеки, досі знаходяться в підвальному приміщенні Голосіївської райдержадміністрації, яке не є пристосованим для зберігання документів, не охороняється і до того ж, має загрозу підтоплення, що може призвести до псування головного свідчення волевиявлення киян. Після того як В. Кличко здобув посаду, Ваші голоси стали йому вже непотрібні. На всі мої звернення з проханням перевезти бюлетені в більш надійне для зберігання таких цінних документів місце мер Києва відповів байдужістю. Байдужістю до Вашої довіри.

P. S. Шановні кияни, коли будете йти на вибори, то згадайте ставлення В. Кличка та його команди до Вашого голосу.

Микола ДАНЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини