MENU

Прес-конференція Тимошенко щодо скасування «законів про капітуляцію». ВІДЕО

4161 18

Сьогодні, 17 вересня, пройшла прес-конференція Юлії Тимошенко щодо дій партії "Батьківщина" по скасуванню "путінських законів про капітуляцію".

Йшлося щодо закону про особливий статус (повна назва - Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей) та закону про амністію (повна назва - Про недопущення переслідування та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей).

Зокрема політик зазначила, що ці закони є початком захоплення нових територій України і фактично є Путінськими законами. Також Тимошенко заявила, що "Батьківщина" починає процес скасування цих шкідливих законів.

"Я добре розумію, що ці закони ініційовані саме президентом України, що вони проведені завдяки сильному тиску президента України на депутатів Верховної Ради. Але ще не запізно повернутися на проукраїнські патріотичні позиції і накласти вето на обидва закони, враховуючи те, що після прийняття цього закону ніякого миру не наступило, враховуючи те, що суспільство обурене прийняттям цих законів, враховуючи те, що ці закони нав‘язали Верховній Раді без публічного обговорення суспільством", - зазначила лідер "Батьківщини".

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини