MENU

Не бачу механізмів реалізації законів Порошенка - голова КВУ

952 1

Тут просять активістів-журналістів, що пішли до партійних списків дати оцінку «донбаським законам». І хоч моє прізвище він не згадав, відреагую. Оцінку хай дають виборці, мені ближче жанр коментаря. Отже:


1. Спосіб, в який приймалися закони, не відповідає жодним стандартам. Цьому є пояснення (не плутати з виправданням). Багато з депутатів, які усвідомлювали доцільність прийняття цих законів, в умовах виборчої кампанії ніколи б не проголосували за них у відкритому режимі. 


2. По суті законів у мене є питання, але не володіючи достатньою кількістю інформації, не можу сформувати остаточне до них ставлення. Ті пояснення, які дав Юрій Луценко в блозі на УП вважаю абсолютно раціональними.


3. Головне. Не бачу механізмів реалізації цих законів. Немає чіткого розуміння меж тих територій, яких ці закони будуть стосуватися. Хто визначатиме: хто потрапляє під амністію, а хто ні? Місцеві вибори: за яким законом? За які кошти? Дотації з бюджету: скільки? На які програми? І останнє: хтось вірить, що терористи складуть зброю. Я - ні.

Олександр ЧЕРНЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини