MENU

Сепаратизм не приніс в Донбас нічого, крім кровопролиття і руїн - Руслана

3903 7

У день миру можу сказати, що по факту сьогодні в зоні бойових дій в Україні миру немає.

Перемир'я – лише декларація миру, але і воно не виконується. На посилення напруги в регіоні впливає лише той, хто є організатором тероризму на Сході України, – чітко визначений агресор: Росія, Кремль, Путін, незаконні формування неукраїнського походження, іноземні найманці, кримінальні угруповування тощо.

Залишається об'єктивно з'ясувати, що є суттю конфлікту?

Це – організована російською пропагандою дезінформація, вторгнення Росії в Україну в усіх розуміннях: в політику України, в життя України, в інформаційний простір України, у всі внутрішні справи нашої держави. Росія оголосила терор Україні, власноруч творячи безлад на нашій території і прикриваючись цим безладом.

Всіма доступними методами ми маємо звільнити регіон від російських військ та бойовиків поза законом. Можливо, разом із світовим співтовариством ми ще віднайдемо мирний шлях. Але Армія України має бути готова до повномасштабної відсічі окупантам.

Справедливо з'ясувати, яка частина дезінформованих, обдурених, заляканих, змучених від тероризму Росії та її бойовиків людей побачили, що сепаратизм нічого, крім кровопролиття та руїн в регіоні, не приніс.

"Братні захисники" виявились не захисниками, а мародерами. "Ідейні" – не в стані зрозуміло пояснити, про які інтереси крім кремлівських вони піклуються зі зброєю в руках.

Сьогодні у День Миру я питаю себе, хто відновить Мир? Хто примусить Росію вивести війська?

Ми віримо в нашу Армію, вона має стати тим захисником.

Але зараз від нас залежить, як рухатиметься наша історія, і як прийде Мир на нашу землю.

Спочатку нашу землю мають покинути чужі війська. Росія навіть не визнає їх присутності на території України.

Після такої цинічної брехні, коли потік "вантажів 200" в Росії викликав хвилю протестів аж до того, що Путін готовий відключити інтернет і відрізати Росію від світу, ми повинні допомогти світу і Росії відкрити ширше очі на дії "російської воєнщини" в Україні.

Незаконні територіальні новоутворення військово-терористичного характеру мають зникнути і уступити місце народному, національному самоврядуванню з будь-якими ступнями регіональних свобод, але в складі Унітарної Соборної України.

Різні регіони мають свої побажання, але жоден з них не дозволив собі вирішувати питання за допомогою зброї та терору населення. Тому що всі ми Українці, і нам потрібен Мир, щоб розпочати велике очищення і новий справедливий рух і розвиток.

У день Миру потрібно зробити все, щоб Мир таки настав.

Руслана ЛИЖИЧКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини