MENU

Путінська «імперія зла» сама себе знищить

5448 3

«Марш миру» в підтримку припинення війни на сході України, який пройшов у кількох містах Росії, в тому числі в Москві та Санкт-Петербурзі 21 вересня, є свідченням високої самосвідомості його учасників. В Росії вже починають прокидатися від Путінсько-Геббельсовської пропаганди.

Головні гасла мітингу - "Ні війні" та "Україні - мир, Росії - свободу" відображають прагнення всіх громадян, які виступають проти насилля та кровопролиття. І те, що у «Марші миру» взяла участь така велика кількість людей (за різними підрахунками від 10 до 100 тисяч чоловік) ще раз підтверджує, що не всі росіяни розділяють імперські погляди і плани Путіна.

Вимоги мітингуючих розслідувати факти незаконного примусу зі сторони влади РФ своїх військовослужбовців до участі у бойових діях на південному сході України демонструють те, що люди не збираються миритися з тотальною брехнею, залякуванням та тиском.

Цього разу мерія Москви дозволила провести марш миру у центрі російської столиці, зазвичай будь-які мирні протестні акції у Росії придушуються, а їх учасники переслідуються і це лише тому, що вже неможливо приховати правду про війну.

Однак скільки б Росія не намагалася «закрити рота» всім інакомислячим, скільки б не намагалася у зародку придушити народне волевиявлення, скільки б не здійснювала свою брудну пропаганду – ефект буде лише зворотнім. Оскільки чим більше заборон ставиться істинно свідомим громадянам - тим більше це зміцнює їх дух та надає неабиякої сили у боротьбі за свої прагнення. Все більше росіян усвідомлюють, що Путін веде Росію до тоталітарізму, відродженню СССР в найгірших його проявах, до країни-вигнанця у світі на кшталт Північної Кореї, Сірії, Сомалі. В Росії вже розглядається можливість відключення інтернету для користувачів - і це в 21 столітті, коли існують електронні ЗМІ, платіжні засоби, електронна комунікація.

Путін штовхає Росію в середньовічча і жахливу темряву!

Таким чином, політика «кнута» і «промиву мізків» може зіграти з Росією злий жарт, і врешті-решт настане той момент, коли путінська «імперія зла» сама себе знищить.

Ігор ТКАЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини