MENU

Шуфрич спробував розхитати ситуацію в Одесі

5087 2

Депутат Верховної Ради України Нестор Шуфрич, користуючись депутатською недоторканістю, спробував розхитати ситуацію в місті Одеса.

Присутність цього зрадника України та його дії 30 вересня 2014 року біля Одеської державної адміністрації спровокували громадськість до непокори. (Рішення суду у цій справі немає. Радіо Свобода готове надати Нестору Шуфричу слово для відповіді – ред.)

Ця цілеспрямована провокація була організована самим паном Шуфричем та його однодумцем паном Скориком, представниками Опозиційного блоку. Саме ними скеровано цей конфлікт для розколу електорального середовища міста Одеса.

Які думки та висновки ми побачили в цьому ганебному вчинку народного депутата України?

Немає виправдань злочинним діям, які скоєні при владі. Ніякої недоторканності вже не існує. Тому саме зараз ця Верховна Рада повинна ухвалити Закон про зняття депутатської недоторканності. Цього вимагає час та одесити.

Зараз дії громадських активістів у період війни в Україні з сепаратистами та російськими найманцями не можуть бути контрольованими, ані з боку міліції, ані самим громадським середовищем. Злочини, які були здійснені попередньою владою з розстрілу Майдану та розслідування наслідків їх зараз не відповідають часу. Фігуранти подій в Одесі 25 листопада, 19 лютого, 2 травня досі не покарані. А ще в цей час погрожують одеситам з зони окупації, або з Москви диверсійними діями.

 Що таке каяття? Що таке відповідальність? Немає таких понять у Партії регіонів, КПУ, «Сильної України» і їхніх дочок. Цілувальники Януковича Едуард Матвійчук, Сергій Ківалов, Микола Скорик та інші повинні шукати свій зручний «сміттєвий бак». А що робиться замість цього? Нам пропонують їсти брехню з усіх телеканалів та біг-бордів. Що це? Нехтування загибеллю Небесної Сотні, паплюження загиблих в АТО та 2 травня в Одесі? САМЕ ТАК!

 Більшість одеситів – це толерантні, інтелігентні громадяни. Вони, так як і я, не підтримують хуліганські дії, бажають спокою, не втратити роботу, мріють про незалежну, демократичну, європейську країну. Бажають вже зараз вступу до НАТО.

Хто збурює та розхитує нові непередбачені наслідки, хто реалізує план Путіна з дестабілізації стану в Одесі? Назва їм є – ПОЛІТИЧНИЙ СЕКОНД-ХЕНД.

Сидячи в своїх кабінетах та на засіданнях, ці пташки з останнього потягу Януковича тримаються за сходи. Але потяг вже не зупинити, він керований в інший бік. Перешкоди одесити здолають, а ті хто зараз підтримує та надає допомогу провокаторам, будуть нести відповідальність. Ця відповідальність стосується і журналістського середовища. Тому що зараз саме вони іноді перешкоджають розвитку демократичним процесам, шукаючи і отримуючи пайку з барського столу.

Запам’ятайте. Ми не дамо відтворення 2005 року. Старі тези любої влади не пройдуть: «Зробимо пізніше! Ще є час! Не можливо так швидко все змінити! Почую кожного! Довіряй справам! Ми це знаємо та зробимо без Вас! У нас є програма на 5 років!»

Насправді гречка ще працює, згоден. Але, може так статися, що ця гречка буде висипана самоскидом під вашу оселю.

Якщо генеральний прокурор Віталій Ярема буде так діяти, як зараз, надсилаючи відписки громадянам, то його чекає не наша повага, як раніше, а самі знаєте що... Прикладом є, неприпинення Генеральною прокуратурою України руйнування історичного центру Одеси хмарочосами, невирішені питання із затримання організаторів злочинів проти Євромайдану в Одесі та інші. Одесити не будуть вже чекати. Вони будуть діяти.

Набридло! Ми вимагаємо змінити все та діяти владі саме зараз! Ну, а Нестору Івановичу бажаємо міцного здоров’я, сплачувати податки та повернути державі вкрадене при владі. Для припинення розгойдування ситуації в Одесі та країні, рекомендуємо терміново зняти свої кандидатури з перегонів підписантам злочинних законів від 16 січня, звернень від ОДА та міськради Одеси на підтримку дій Януковича. Ну, а якщо ви не чуєте? Тоді ми йдемо до вас!

Сергій САРАФАНЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини