MENU

Аваков переслідує невигідних йому журналістів - Мосійчук

4905 1

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE <!--[if gte mso 9]> <!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}Аваков переслідує невигідних йому журналістів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав кандидат від РПЛ Ігор Мосічук.

 

Вчора ввечері дізнався, що додому до громадського активіста, політичного в'язня режиму Януковича, а нині редактора відомого інтернет-видання "Інформатор" Ганни Сінькової, прийшли міліціонери. Старанні міліціонери спочатку ламали двері квартири, а потім занесло у кожну квартиру під'їзду повістку на її ім'я. Та не зважаючи на такі формальності, процесуальний статус особи у повістці "забули" вказати.


За моїми даними, ці дружні візити пов'язані в першу чергу з подіями під Верховною Радою 14 жовтня цього року. На мітингу Ганна дійсно була, проте жодної протиправної дії не вчиняла, і цьому є докази: на ній було жовте пальто, а волосся розмальоване зеленим. Я особисто переглядав усі записи тих подій, на жодному відео така фігура дій не вчиняє. Видати її за активіста в чорній балаклаві з ланцюгом навіть Бурбела не зможе. І міліції про це відомо. Проте процесуальні дії щодо Сінькової продовжуються. Це свідчить про одне - причиною тиску на Ганну є виключно її журналістська діяльність. А саме, матеріали щодо порушень прав людини новою владою, які Ганна публікує.


Враховуючи, що це далеко не перший випадок зловживань міліціонерів часів нової влади, як кандидат в Народні депутати України від Радикальної партії, я обіцяю, що в новому Парламенті одразу ж буде створена ТСК, яка розслідуватиме злочини Авакова його поплічників. А наразі, закликаю Авакова скоротити кількість своїх злочинів і негайно припинити політичні репресії проти журналіста Ганни Сінькової.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини