MENU

Лобіст Фірташа знову рветься в Раду

3309 0

Політичні реалії сьогодення роблять свою справу в кулуарах Верховної Ради. Так, паливний магнат Ігор Єремеєв почав формувати свою депутатську групу «Суверенна європейська Україна». Окрім банальної назви група Єремеєва отримала і відповідний склад. Уповноваженими представниками групи є – сам Ігор Єремеєв, Ярослав Москаленко та Олесь Доній. 

 

Москаленко – це людина опального олігарха Дмитра Фірташа і є лобістом його інтересів в Раді. До парламенту потрапив як регіонал та за партійною традицією був помічений в «благочинності» за рахунок держбюджету. Зокрема, він організував показове відкриття оновленої лікарні та зимове дарування медикам десяти велосипедів.

 

Як підкреслює організація «Опора», що проводила власне розслідування – амбулаторію села Жуків Вишгородського району та дитячу консультацію в Бороденці ремонтували за кошти держави, аналогічно і велосипеди – купувались за відповідними держпрограмами.

 

Москаленко хоче знову пролізти до Верховної Ради по 96-му одномандатному округу (Київська область). Він йде як самовисуванець, але кошти витрачені на агітацію свідчать про присутність впливових спонсорів.

 

Ярослав Москаленко – це голос нафтяних та газових олігархів України, тому вони не жаліють грошей на піар свого лобіста.

ІНФОРМАТОР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини