MENU

В «Голосі України» опублікували список несумлінних депутатів, за яких не варто голосувати. ФОТО

4776 2

Опублікувати список депутатів, які прогуляли позачергове засідання Верховної Ради 20 жовтня, обіцяв спікер парламенту Олександр Турчинов. Також до списку він обіцяв включити депутатів, які не голосували за прийняття важливих для країни законів. 23 жовтня офіційна газета Верїховної Ради України надрукувала анонсований спікером список. Прізвища несумлінних депутатів помістили на четвертій шпальті газети під заголовком:

Депутати, які не виконують своїх конституційних функцій, обов'язків, не беруть участь у засіданнях Верховної Ради, і за яких виборцям не варто голосувати. 

У зв'язку із суспільною значимістю стратегічно важливих для країни проектів законів, які розглядалися на позачерговому засіданні Верховної Ради 20 жовтня 2014 року, а також необхідністю інформування суспільства стосовно особистої явки на голосування народжних депутатів України публікуємо результати реєстрації народних депутатів. 

У зв'язку із суспільною значимістю стратегічно важливих для країни проектів законів, які розглядалися на позачерговому засіданні Верховної Ради 20 жовтня 2014 року, а також необхідністю інформування суспільства стосовно результатів особистого голосування народними депутатами України за зазначені проекти законів України публікуємо результати поіменного голосування народних депутатів України, які не голосували або не брали участі у голосуванні (були відсутні): 

Valeriy Shergin


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини