MENU

У Сєвєродонецьку член Партії Зелених побив журналістів

2728 1

 

Лайка, погрози та застосування фізичної сили до журналістів – ось такий спосіб роботи членів окружної виборчої комісії 106 округу, центром якого є Сєвєродонецьк, що на Луганщині. Під час засідання ОВК представники влади напали на журналістів.

 

 

22 жовтня для ОВК 106 виборчого округу в Сєвєродонецьку був важливий день – до комісії привезли виборчі бюлетені. Члени комісії вирішили, що саме на цьому засіданні ОВК представники засобів масової інформації не повинні бути присутні. Замість того, щоб розпочати свою роботу, члени ОВК, грубо порушуючи вимоги законодавства про діяльність ЗМІ, почали виганяти з приміщення медійників. Вони змушували журналістів вимкнути камери, щоб ті нічого не могли зазняти, при цьому жоден із членів комісії так і не спромігся назвати хоча б одну причину, чому представники ЗМІ мають це зробити.

 

Один із членів комісії - Ігор Дідідзе, партія Зелених України (голова партії Денис Москаль), який поведінкою більше схожий на «тітушку», прямо в залі засідань з усієї сили вдарив оператора, котрий не встиг вимкнути камеру. Тим часом – технічний працівник ОВК – Валерій Біленький мовчки підійшов до однієї з журналісток, нахабно видрав з рук редакційне посвідчення і забрав собі.

 

Врешті, лише після того як левову частку робочого часу члени комісії витратили на погрози журналістам та їх побиття, вони почали займатися своїми прямими обов’язками – підготовкою до виборів.

 

Тим часом представники ЗМІ мають намір звернутися в правоохоронні органи та заявити про факт побиття. Журналісти сподіваються, що правоохоронці вживуть необхідних заходів і звернуть увагу на те, що член ОВК 106 округу Ігор Дідідзе дозволяє собі застосовувати фізичну силу, і винних у перешкоджанні професійній діяльності журналістів – притягнуть до відповідальності. 

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини