MENU

Коломойський планує зірвати вибори – заява Радикальної партії

12607 6

"Канал 1+1 весь останній місяць порушував закон та умисно розповсюджував недостовірну інформацію про лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Радикальна партія виграла 5 судів проти медіахолдингу “1+1”, але Коломойський не зважає на рішення українського суду та відмовив Ляшку у наданні ефірного часу для спростування брехні - сказано у заяві Радикальної партії. - Сьогодні стало відомо, що бандою Коломойського готується чергова провокація проти РПЛ: у вечірньому ефірі “1+1” планується вихід компрометуючих сюжетів із наклепницькою інформацією на Олега Ляшка та Радикальну партію. Це є прямим порушенням норми закону про вибори, яка забороняє будь-яку агітацію у “день тиші”.

“У зв’язку з цим, партія звертається до Президента України, Генерального Прокурора, Голови ЦВК, СБУ та МВС з закликом втрутитись в ситуацію і зупинити протиправні дії Коломойського та його телеканалу. В іншому випадку партія залишає за собою право реагувати адекватно до ситуації.

Пряма агітація та контрагітація – це не тільки порушення закону про вибори та виборчих прав окремих суб’єктів виборчого процесу, це шлях до зриву виборів та, відповідно, гра на руку російським агресорам” – сказано далі у заяві РПЛ.

"Нагадаємо, що олігарх Коломойський почав інформаційну війну проти Олега Ляшка після того, як лідер Радикальної партії відмовився продати йому місця у своєму списку за 50 млн доларів" - додає Радикальна партія в офіційному документі.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини