MENU

Увесь світ захоплюється мужністю українських вояків, а мавпочка Пореченков приїхав їх стріляти - блогер

9518 6

Я не хочу нічого писати про Пореченкова, бо згодна з усім, що про нього написали за цю ніч. А ще згодна з Вікіпедією, яку правильно відредагували якісь невідомі чарівники (цитую: "Российский долбо*б, м*дак, убийца украинских военных")...

Я краще напишу про тих, у кого цілився Пореченков із свого пулемета. Журналіст Сергій Лойко опублікував вражаючий фоторепортаж із Донецького аеропорту, який захищають "кіборги", українські військові. Одна із цих фото ілюструє матеріал в Los Angeles Times під назвою "Enemies inside the gates". Увесь світ захоплюється мужністю українських вояків, а мавпочка Пореченков приїхав їх стріляти. Як мінімум лузер, да?

Знаєте, раніше, коли дивилась різні фотки з воєн вже минулих, часто мороз проймав від підписів. Я маю на увазі підписи типу "британський офіцер на відпочинку" - і якась фотка часів другої світової, на якій молоденький хлопчина п'є пиво чи спілкуєтсья з дівчиною. Скільки всього в таких фотках! Хто цей юнак, де він народився, ким мріяв стати, як потрапив на фронт, що встиг пережити, чи одружиться він на цій дівчині, чи зможе до смерті забути жахи війни, чи встиг він когось вбити - і якщо так, як він пережив це вбивство. Розумієш, що перед тобою не просто фото - це шмат життя.

А ось фото нашого військового, і підпис просто - "Защитник Донецкого Аэропорта". Хто він? Менеджер, фермер, водій, пекар, педагог, шахтар, будівельник, директор фірми, охоронець? Безліч в голові питань, а відповідь тільки "Защитник Донецкого Аэропорта". Захищай, наш герой, і живи, будь ласка.

Катерина ПАЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини