MENU

Генпрокуратура розпочала розслідування трансляції пропаганди тероризму на телеканалах Луганщини

887 1

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому 21 січня 2015 року слідчим відділом УСБУ в Луганській області за фактом сприяння діяльності терористичної організації керівництвом Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області. 

Встановлено, що раніше захоплена у м. Луганську представниками терористичної організації «ЛНР» зазначена філія, використовуючи український радіочастотний ресурс, транслює 16 російських телеканалів, зокрема «1 канал Всемирная сеть», «Россия 24», «LifeNews», «Россия 1», а також місцевий телеканал «ГТРК ЛНР «Луганск 24». 

В ефірі цих телеканалів регулярно розміщуються матеріали, які створюють позитивне враження про терористичну діяльність «ЛНР» і так званої «Армії Південного Сходу», дискредитують сили АТО, діяльність Збройних Сил України та правоохоронних органів в очах громадськості, формують ідеологічне підґрунтя для поширення в регіоні терористичних та екстремістських поглядів. 

На теперішній час проводяться слідчі дії. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини