MENU

Сенат США збирає термінові слухання щодо ситуації в Україні

5011 5

Сенат США збирає термінові слухання щодо ситуації в Україні. Про це повідомляє у себе на сторінці в Фейсбуці журналіст і блогер Сергій Лещенко. Головним доповідачем буде заступник держсекретаря Вікторія Нуланд, яка подає Джону Керрі прізвища для затвердження адресних санкцій згідно зі статтею 121 Акту про іміграцію та національність США. Компанію Нуланд на слуханнях складе «яструб» Збігнев Бжезинський. Вести слухання буде глава комітету сенатор Менендез, накручений минулого тижня на зустрічі з діаспорою в Нью-Джерсі. Тим часом сьогодні джерела озвучили перше прізвище зі списку осіб, проти яких збираються вводити санкції.

Як ідеться на сайті комітету закордонних справ Сенату США, слухання будуть транслюватися наживо. Вони стартують о другій годині дня 15 січня за місцевим часом.

Як зазначає медіа-портал української діаспори, минулого тижня представники української діаспори зустрічались із впливовим сенатором-демократом Робертом Менендезом. В ході зустрічі представники діаспори наполягали на тому, щоб уряд США зайняв сильну позицію щодо тиску Москви на Україну, через який Президент України змушений був відмовитись від підписання угоди про Асоціацію з ЄС. У вівторок Сенатом було прийнято резолюцію щодо України.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини