MENU

Під Переяславом знаходиться розкішний маєток Курченка. ФОТО

3275 0

Сергій Курченко – підставна особа, яка прикривала найнахабніші схеми пограбунку держави в інтересах Сім'ї. Тому його маєтки також можна вважати корупційним майном Януковича.

Тут мова йде про маєток, що знаходиться під Переяславом. Він не житловий, це скоріше комплекс для розваг та відпочинку з трьох великих дерев'яних будинків, гаражу та спортивного комплексу. Взагалі Сім'я відгризала для себе найкрасивіші шматочки України. Така доля спіткала і сосновий бір на березі Дніпра біля Переяслава.

Місцеві говорять це дача Януковича, однак докази того, що маєток будував Курченко знайшлися в збройній кімнаті – там лежав дозвіл на карабін на ім'я Курченка.

В зброярні також знайшлася ціла сумка патронів, зброю власник вивіз. Однак інструкції з користування УЗІ, а також набої до пістолетів та автомату Калашнікова свідчать, що тут зберігалася окрім мисливської бойова вогнепальна зброя.

До речі, деякі патрони були з м'якими серцевинами, що розкриваються при попаданні в тіло квіткою.

Папери з ім'ям Сергія Курченка трапилися автору і в іншій цікавій будівлі, де знаходився рейдерсько-корупційний вузол Сім'ї.

Мова йде про офісну будівлю за адресою Київ, Гончара, 35. Це офіс сина генпрокурора Артема Пшонки-Саші Януковича, який спеціалізувався на відмиванні грошей, куди заносили хабарі та відкати для Сім'ї.

Нажаль більшість паперів була вивезена або знищена, подекуди підлога була засипана стружкою від порізаних документів, з комп'ютерів були вийняті жорсткі диски.

Залишили хіба, що портрет Сталіна та Януковича та менш важливі документи, які треба досліджувати.

Проте автор знайшла цікавий папірець на 9-тому поверсі офісу. Тут знаходився маленький ресторан, де обідали члени «прального» клубу. В акваріумі там плавали не з'їдені завдяки Майдану омари, а в шухляді кабінету поряд з рестораном лежав цікавий список власників клубних карток.

Картка N1 належала Артему Пшонці, Курченку - картка N16. А на 5-тому місці ми можемо побачити Губського Богдана Володимировича. На 4 місці значиться Сергій Шахов – спеціаліст з конвертації коштів. Зокрема, в інтернеті можна прочитати безліч історій в яких Шахов головний герой сюжетів про контрабанду мільйонних сум валюти через кордон. А ще він відомий, як партнер з гри в більярд з молодшим сином Януковича. Очевидно їх пов'язують особливо близькі стосунки, бо в кабінеті Шахова (він, до речі, займав цілий поверх на Гончара, 35) лежить запрошення Віктора Вікторовича для Сергія Володимировича на святкування ювілею в ресторан «Монако».

Правда цікаво, що особливо не відомий загалу Шахов в списочку, що знайшла автор стоїть вище (3 місце) ніж «засвідчений» на всю країну Курченко (16 місце)?

Однак це дрібниці. Головне, зважаючи на спеціалізацію цього офісного центру, а також на репутацію окремих осіб зі списку цілком можливо, що перед нами головні пральники коштів для Сім'ї. Отож я публікую цей папірець, щоб «таланти» не пролізли згодом на владні посади.

Тетяна ЧОРНОВОЛ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини