MENU

Юлія Тимошенко: Великдень – це свято вічного оновлення та сподівань. ВІДЕО

1654 10

 

Христос Воскрес!

 

Від усього серця вітаю Вас з Великоднем – найрадіснішим святом християнського світу. Бажаю Вам добра, миру в домі, злагоди в країні, успіхів та добробуту в родинах.

 

Великдень – це свято вічного оновлення та сподівань. Воскресіння Христове несе нам радість, весну і щастя. А ще впевненість в тому, що в світі є сили добра, віри і справедливості, які ніколи і нікому не здолати.

 

Сьогодні Ви зберетесь за родиним столом, побажаєте один одному здоровя, любові і в світі стане краще та світліше. Наша любов до Господа та його безмірна любов до нас творять чудеса.

 

Цього року ми відзначаємо свято Великодня в тривожні часи. Чорні круки напали на нашу землю. Але я знаю і вірю, що ми впораємося з цим лихом, бо ви найсильніші, ви не раз це доводили.

 

Можливо ви бачили як взимку Папа Римський Франциск Перший, коли молився за Україну, випустив в небо двох голубів заради миру і спокою в нашій державі. На них напали хижі ворони, але наші голуби вирвалися на волю і злетіли до неба. Так і буде – Україна неодмінно переможе і створить для нас таке суспільство, якого всі ми варті. Я вірю в це. Я знаю, що саме так і буде.

 

Христос Воскрес! Воскресне й Україна!

INTV


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини