MENU

Не можна переступати норми політкоректності, коли у всіх за плечима один Майдан, - Шкіряк про Порошенка

10938 28

Українська політика - річ унікальна. Майже не дивлюсь телевізор, але абсолютно випадково побачив рекламу в котрій Віталій Кличко називає Порошенка єдиним демократичним кандидатом... Образити не образило, але таки обурило.

Тобто, якщо вірити рекламі, Юля - не демократична, Богомолець - не демократична, Гриценко - не демократичний, Ярош - не демократичний, Ляшко - не демократичний і т.д. Я вже мовчу про себе, виявляється, що я теж не демократичний... Один Петро Олексійович - демократ...

Мені здається, так не можна. Бо за таким принципом зрозуміло, що для декого демократія - це Льовочкін і Фірташ, це Балога, Шахов, "чорновецькі" і всі інші "цікаві" персони, що залучаються до виборчої кампанії Петра Олексійовича. Мабуть, для них демократія - це коли зривають борд "Небесної сотні" і вішають на його місце рекламу "П". Щось мені така демократія не дуже, якщо чесно.

 

Мовчати можна довго, але не вічно. Це речі аморальні... В Україні військова агресія збройних сил РФ, вони нікуди не ділися, інтервенція продовжується. Ось про що потрібно думати усім разом.

І знаєте, щоб не казали, але норми політкоректності та елементарної поваги до інших переступати не можна. Особливо, коли у всіх за плечима один Майдан. Я не проти конкретної особистості, але проти наруги над принципами, котрі, до речі, й відстоював Майдан. Революція Гідності! Вже забули? Правда, честь, сумління і т.д. Я не хочу розпочинати довгу дискусію, на це ще буде час. І завжди готовий робити це відкрито. В даному випадку, багато знав, розумів, але мовчав. Втім, є межа. Особливо прикро, що це звучить з вуст Віталія, до недавна, найрейтинговішого кандидата в президенти. Щиро його поважаю, тому й здивований. Не розумію навіщо? Хоча, ні, розумію, але зі щирим жалем.

Мені здається, що свою силу, міць і впевненість, сьогодні потрібно демонструвати не в телевізійних роликах, концертах та на білбордах, а їхати на Донбас та Луганщину, Південь. Рятувати країну від сепаратизму та російської навали. Саме там, кандидати у президенти, найкраще можуть проявити свої най яскравіші якості. Особливо, коли ці кандидати, не обмежені, а ні фінансовим, а ні людським ресурсом.
Хоча, як кажуть, "бабло побеждает все"... Шкода. Се ля ві.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини