MENU

Олігарх Новінський просуває у Верховній Раді антиукраїнський «меморандум»

2571 4

Меморандум про те як здати Україну Кремлю? В сесійній залі роздали проект постанови ВР від Новінського (регіонала-олігарха, який ще нещодавно був громадянином Росії). Під виглядом компромісу "хороших і правильних" слів про мир і злагоду для України в меморандумі прописані всі вимоги, які Москва озвучувала декілька місяців тому назад.

Тут і ліквідація обласних і районних державних адміністрацій, і передача функцій виконавчої влади виконкому (для порівняння така система працювала в Криму). Це і є справжня федералізація і максимальна дезінтеграція країни. Наступне: членство у будь-яких міждержавних союзах виключно за результатами референдумів (мрія комуністів - не пустити Україну в ЄС і НАТО через референдум).

Якщо врахувати і те, що КМУ пропонує амністувати всіх, хто вдавався до сепаратистських, терористичних дій, включно з тими, хто вчиняв тяжкі злочини (уявляєте, Болотов, Гіркін і Ко тепер очолюватимуть виконкоми Донеччини і Луганщини (?), то виникає питання: "Українська влада має добровільно здатися Кремлю?".

Олесь ДОНІЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини