MENU

Заява «Батьківщини»: В Україні реалізується план Путіна

4865 16

Заява фракції ВО "Батьківщина", яку озвучив на брифінгу у Верховній Раді її голова Сергій Соболєв у присутності всіх депутатів фракції:
 
Події вчорашнього дня - розпад коаліції внаслідок виходу з неї фракції "УДАР" та вимушена відставка Уряду Арсенія Яценюка - свідчать, що всередині країни створений другий фронт проти України та нанесений удар в спину всім патріотам, які відстоюють її державність та Незалежність.
 
Такий розвиток подій палко вітають в Кремлі, оскільки це означає реалізацію плану Путіна в Україні, зокрема:
 
Перше. Зірване голосування за закони, якими передбачалося виділення більше як 9 млрд. гривень на потреби Збройних Сил України, що захищають країну від військової агресії Росії та ведуть самовіддану боротьбу із російськими найманцями на Сході.
 
Друге. Злочинно затягується процес ратифікації Угоди про Асоціацію України з Європейським Союзом.
 
Третє. Внаслідок не готовності до введення воєнного стану, принаймні у Луганській та Донецькій областях, значно ускладнюється боротьба проти російської військової агресії.
 
Четверте. Проведення виборів за змішаною системою призведе до посилення політичної корупції та обрання до Верховної Ради чисельних представників олігархів та прокремлівських агентів.
 
І останнє. В умовах війни спровокована масштабна криза та розпочата політична війна «всіх проти всіх», країна поставлена на межу дефолту, спровокований хаос та безлад в системі державного управління. 
 
Фракція «Батьківщина» заявляє, що буде протидіяти реалізації цього злочинного плану Путіна усіма доступними методами.
 
Незважаючи на розвал коаліції, ми будемо наполягати на внесенні до порядку денного та будемо одностайно голосувати за ратифікацію Угоди про Асоціацію з ЄС, за виділення коштів українській армії, за введення воєнного стану в Луганській та Донецькій областях та за проведення виборів на підставі нового закону із відкритими партійними списками.
 
На жаль, вибір між миром і політичним хаосом поки що йде на користь політичного хаосу, але ми переконані, що всі громадяни України, які голосували на президентських виборах, які зараз підтримують наведення порядку в країні, - перш за все хочуть миру, і це їх прагнення "Батьківщина" буде відстоювати і зробить все можливе для цього.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини