MENU

Апеляційний суд розмістив на сайті подяку, в якій Любов Вишневська називає українську владу хунтою

4385 2

Як вбачається з офіційного сайту столичного апеляційного суду, зокрема, інформації розміщеної під заголовком "Вдячність народу є найбільш цінною з-поміж усіх інших нагород", ця судова інстанція ототожнює себе з борцями проти режиму правлячої хунти. Означений термін запозичений із пропагандистських джерел Російської Федерації тривалий час експлуатується бандформуванням на Сході України.


На думку очільників апеляційного суду міста Києва, проявом вдячності українського народу є лист голови правління Індар - Любові Вишневської.

Любов Вишневська, використовуючи улюблений колір колишнього генпрокурора, Віктора Пшонки, написала листа подяки на імя судді. У четвертому абзаці своєї, так би мовити, Оди радості, автор листа наголошує, що суддя Дзюбін виступив її союзником у боротьбі з "правлячою хунтою, тобто діючою владою України!!!"

 


Слід зазначити, що численні ЗМІ («Дзеркало тижня» та інші) висвітлювали протиправну діяльність Любові Вишневської в інтересах Олександра Януковича.
 


З конфіденційних джерел стало відомо, що нині Любов Вишневська начебто заручилася підтримкою кримінального авторитета одіозного Пупса.

Отже, п'ята колона на марші, а свідченням цього є солідарна позиція Апеляційного суду міста Києва та "вдячного народу" у ставленні до діючої влади України.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини