MENU

На концерте от регионала Журавского журналистов встретили кулаками и угрозами. ВИДЕО

1147 3

 

Журавский отдыхает в компании молодой спутницы


Криками і кулакамизахищають від журналістів депутата Журавського


Якщо давати інтерв’ю,то лише провладним телеканалам, якщоагітувати, то лише людей, які не ставлятьзайвих запитань. Так проводить своюпередвиборчу кампанію у 66-му окрузіВіталій Журавський.


Його щедрість не маємеж: то роздасть селянам тв-тюнери іокуляри, забувши, що куплені вони задержавні гроші і переконуючи, що заплативза них з власної кишені. То приїде навідкриття відремонтованої дороги, доякої не доклав ні копійки, перерізатиместрічки, роздаватиме обіцянки і надалідопомагати. А потім втече, як тільки напорозі з’являться журналісти, які небули передбачені програмою. Щоб ненарокомне запитали про наклепницький законабо про використання адмінресурсу.


Шукаючи зустрічі зЖуравським, 5 канал кілька разів приїжджавна організовані ним свята. І всебезуспішно: він або втікає, або неприїжджає. Але на останньому концертіу Коростишівському будинку культуринас зустріли зачиненими дверима ікулаками.


Четверо людей на чоліз Оленою Хмельовою, начальницею місцевоговідділу культури, зачиняли двері,затуляли камеру і відтягували оператора.Пояснили це так: програма закрита, артистОлег Гаврилюк не хоче, щоб його знімали.


Ці слова були брехнею,бо у залі спокійно працювала камераЖитомирського обласного телебачення.Воно й не дивно, на цьому каналі сюжетипро Журавського подаються мало неу кожному випуску новин, лише у гарномусвітлі і без титрів «агітація».


Ми не збиралися битися,тому вирішили зайти в зал з іншого боку,але нас випередила працівниця будинкукультури, яка на ключ зачинила УСІ ДВЕРІв залі, де зібрався натовп людей. Колими запитали, чи відповідають такі діїпожежній безпеці, вона кинулась на насз кулаками.


Хоч на концертних афішахзначилося, що вхід на захід - вільний,не пустили у зал і активістів громадськогоруху «Відсіч». Вони у рамках всеукраїнськоїкампанії «Помста за розкол країни»роздають листівки проти депутатів, якіголосували за закон «Про засади мовноїполітики», у тому числі і проти Журавського.Так і не потрапивши у зал, вони роздалилистівки у вестибюлі, коли концертзакінчився.


Ми були змушені викликатиміліцію і написати заяву про перешкоджанняроботи журналістів, бо це вже не першийвипадок, коли охороняючи Журавського,його свита розпускає руки. Тепер чекаємона відповідь правоохоронців.

 


 

Оксана Трокоз


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини