MENU

«Азов» не організовував погром посольства Росії – заступник комбата

879 2

 

Хто ж стоїть за вчорашнім погромом посольства Російської Федерації? Як на мене, то громили звичайнісінькі українські футбольні вболівальники, або як кажуть в народі - ультрас. Звичайно, серед великої кількості людей, які прийшли під амбасаду еРеФії міг бути хто завгодно і з будь якою метою.

Коли почався погром, я з радником міністра внутрішніх справ Антоном Геращенком сидів у себе в кабінеті і вирішував, як транспортувати пораненого бійця "Азова" з лікарні Маріуполя до інституту Шалімова в Києві. Коли стало відомо про погром посольства, я прийняв рішення разом з активістами Соціал-Національної Асамблеї висунутись на місце подій.

 

По прибуттю на місце ми забезпечили коридор, який дав можливість представникам української влади та громадськості пройти до посольства еРеФії і передати вимоги розлючених українців. Зі слів головного ідеолога СНА Олега Однороженка, який від громади ходив до посольства, представник посольства мовчки вислухав вимогу українців негайно залишити межі країни і визнати себе країною-агресором та пообіцяв передати їх керівництву своєї країни.

По закінченню перемовин я, Олег Однороженко та більшість активістів СНА пішли з-під посольства, а на ранок я прочитав вигадки ворожих ЗМІ, що погром посольства організували бійці батальйону "Азов". Більшої брехні еРеФівські журнашлюхи вигадати не могли, адже в цей час батальйон "Азов" виконував в Маріуполі бойову задачу.

Ігор МОСІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини