MENU

Власти откровенно наплевать на принятую резолюцию ПАСЕ - Турчинов

588 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Влада продовжує демонстративно ігнорувати всі вимоги цивілізованого суспільства. Про те, що їм відверто начхати на прийняту резолюцію ПАРЄ, однією із вимог якої було термінове переведення в Україні кримінального законодавства, зокрема 364,365 статей до європейських стандартів та припинення політичних репресій і звільнення політв'язнів, говорить їх сьогоднішнє голосування.

Відмовившись голосувати за закони, які забезпечували реалізацію цієї вимоги, влада продемонструвала, що ніяких висновків від зустрічей, переговорів, вимог повідних політиків світу, вони не зробили і продовжують розглядати Україну, як свого заручника, якого збираються тягнути разом із собою в прірву міжнародної ізоляції та відповідних санкцій. Сьогоднішнє голосування - це ще один доказ того, що ця влада і здоровий глузд - несумісні речі».

Сегодня, 8 февраля 2012 года, Верховная Рада снова отказалась декриминализировать статью Уголовного кодекса, по которой осуждена Юлия Тимошенко.

Так, депутаты не проголосовали за оппозиционные изменения в Уголовный кодекс «по поводу гармонизации национального уголовного законодательства с Конвенцией ООН против коррупции». Законопроектом, в частности, предусматривалось внесение изменений в статьи 365 Уголовного кодекса Украины, по которой Тимошенко приговорена к 7 годам заключения.

 UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини