MENU

Власенко лишают неприкосновенности, чтобы оставить Тимошенко без защиты - Катеринчук

399 0

Намагання чинної влади позбавити Сергія Власенка депутатської недоторканності не має нічого спільного з правом та чинними положеннями законодавства щодо суміщення депутатського діяльності з його адвокатською практикою. Мотиви, озвучені Регламентним комітетом парламенту, ніщо інше, як привід для його усунення з політичної арени, як відомого опозиційного політика та ефективного і професійного адвоката Юлії Тимошенко. Сергій Власенко досить вдало захищає Тимошенко. Усі ж розмови щодо можливої його заміни ніщо інше, як пусті плітки.

Мотиви влади зрозумілі та не приховані – усіх неугодних поставити у рамки, визначені не чинним законодавством, а Партією регіонів. Я абсолютно впевнений у тому, що як тільки Власенка позбавлять недоторканності його відразу ж арештують.

Хочу наголосити та повідомити усім, хто тихенько злорадствує з приводу цього: я особисто і наша команда юристів готова надавати всю необхідну юридичну підтримку у цій справі, так само як і інші депутати від опозиції. Опір буде шалений. І якщо влада сподівається пересаджати усіх неугодних, то у неї нічого не вийде.

Микола КАТЕРИНЧУК

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини