MENU

Если бы киевляне не были быдлом, то они разорвали бы донецкую банду на куски — блогер

512 1

Це завдяки вам до законодавчої влади залізли партійні зграї злодіїв, бізнесменів, банкірів, спортсменів, фанатиків - ідеологів, політичних демагогів та словоблудів.

І якщо ці депутати - це найкраще, що є в Україні, то вибачте - ви є деградоване населення, а не народ. Сумнівно, що з такою біомасою можна збудувати демократичну державу.

Більшість йде на футбол - не на мітинги; більшість дивиться бокс - не засідання Верховної ради; більшість п'є горілку і пиво; більшість не має вищої освіти і не знає таблички множення, не кажучи вже про вищу математику і фізику .... Тобто більшість - це примітивні дурні ... то як вони можуть зробити правильний вибір - обрати компетентних законодавців чи тим більше зрозуміти шахрайські трюки закону про вибори ?

І в першу чергу це стосується Киян - де найбільше цього байдужого бидла. Якби це була неправда, то вже давно би розірвали донецьку банду на куски, а не споглядали би спокійно на судилище Тимошенко, Луценко та інших політичних в'язнів - не дозволили би так низько опустити Україну ... Це якась національна ганьба, а не місто - герой.

Zinoviy ANDRUKHIV


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини