MENU

Мать Оксаны Макар на деньги дочери купила салон красоты и роскошную квартиру

725 2

Суровицька після смерті доньки Оксани Макар зажила іншим життям Своєю смертю Оксана Макар забезпечила матері дуже розкішне життя. Тетяна Суровицька купила собі квартиру, салон краси, але просить надсилати їй гроші ще. Рік тому Україну шокувала справа Макар. За нюансами справи слідкували мільйони – вони готові були судити негідників та молилися за здоров'я дівчини. «Українські сенсації» пригадують, що було ще одне почуття – про нього говорили тихо, не на камери.

«Це була дитина, яку з найраніших років фактично толком ніхто не виховував. Мати через певні причини нею не займалася", - каже місцевий журналіст Анатолій Онофрийчук. Тетяна Суровицька частково винна у тому, що сталося, але замість вироку чи публічного осуду вона отримала мільйони гривень пожертв.

На полегшення мук Оксани мама не витратила ні копійки. Усе лікування оплатив благодійний фонд. Багато хто вважає, що Суровицька зробила все, щоб Оксана опинилася тієї ночі у фатальному для себе місці. Вона вжилася у роль згорьованої матері. Судові засідання – її час.

 

«Я вважаю, що мама Оксани Макар повинна бути одною з підсудних на цьому процесі, - вважає інформаційний аналітик Тетяна Пахріцина. – Тому що її відношення до дитини призвело до того, що Оксана попала у таку ситуацію». Оксана на тому світі.

Обвинувачувані отримали серйозний термін, один з них – довічне. Їхні рідні – довічну ганьбу. Мати Оксани Макар отримала ж гроші, на які, за чутками, купила розкішну квартиру у Миколаєві та салон краси. «Щонайменше вона отримала мільйон. А ще ймовірніше – більше двох мільйонів», - каже Онофрийчук. Ось і виходить, що своєю смертю Оксана Макар забезпечила розкішне життя матері. Нагадаємо, на річницю смерті Макар Суровицька повідомила, що збирається народити ще одну дитину, тому просить надсилати їй гроші.

 

Це Чернівці

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини