MENU

Фролова получила должность заместителя Генпрокурора за лизоблюдие перед Банковой - «Батьківщина»

262 1

Призначення Фролової на посаду заступника генпрокурора – це плата за лизоблюдське виконання наказів Банкової щодо позбавлення волі Юлії Тимошенко.

Заступник Генерального прокурора Ліля Фролова може давати сотні інтерв‘ю, однак вона не зможе обдурити суспільство щодо своїх «заслуг» у переслідуванні лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Про це йдеться у заяві прес-служби партії «Батьківщина».

«Пані Фролова у своїх інтерв‘ю може тисячу разів повторювати тезу про те, що її призначення на посаду заступника Генерального прокурора - це визнання її професійних якостей і не пов‘язано із виконанням брудного замовлення режиму Януковича щодо переслідування лідера опозиції Юлії Тимошенко, однак, всім очевидно, що посада заступника Генерального прокурора – це плата за лизоблюдське виконання наказів Банкової щодо позбавлення лідера опозиції волі», - заявляють у прес-служба партії.

У «Батьківщині» зазначають, що «у центральному офісі ГПУ тепер побільшало «професіоналів», бо окрім піарників Банкової в них з‘явилася ще й «людина в білому халаті», яка всупереч висновкам міжнародних медиків береться ставити власні діагнози щодо стану здоров‘я людини».

В заяві прес-служби підкреслюється, що «призначення пані Фролової куратором міжнародного напрямку у діяльності ГПУ є свідченням повного провалу брудної пропагандистської кампанії щодо Юлії Тимошенко, яку заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін майже два роки проводив у європейських країнах».

«Є великий сумнів в тому, що цивілізований світ, навіть завдяки пані Фроловій, змінить своє негативне ставлення до режиму Януковича і до проблем з демократією в Україні. У світі не довірятимуть коментарям нового заступника Генпрокурора, бо саме Фролова, під час ганебного газового судилища, запропонувала арешт Юлії Тимошенко як міру запобіжного заходу і фактично причетна до позбавлення лідера опозиції волі», - зазначається у заяві.

Водночас у прес-службі «Батьківщини» погоджуються з твердженням Лілії Фролової, що «Європа вже по-іншому дивиться на справу Юлії Тимошенко».

«Якщо цивілізований світ колись ще вірив у залишки правосуддя в Україні, то через справу Юлії Тимошенко, яку увесь світ визнав політично вмотивованою, міжнародна спільнота чітко усвідомлює, що в Україні є політичні в‘язні та відсутнє неупереджене і чесне правосуддя. На жаль переслідування Юлії Тимошенко, Юрія Луценко та інших колишніх урядовців, тотальне порушення прав та свобод українців стали ганьбою нашої країни в світі та гальмом у процесі євроінтеграції України», - йдеться у заяв
і.

 

Свободу для Тимошенко

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини