MENU

Менты похитили из общежития студента, причастного к бросанию снежек по «регионалкам»

525 0

8 квітня 2013 року міліціянти викрали свободівця Артема Дробота з університету Києво-Могилянська академія, де той навчається. Свої дії «правоохоронці» мотивували необхідністю розслідувати «справу 3 квітня». Адвокат Артема та його рідні не можуть зв‘язатися з хлопцем. До Печерського райвідділку вирушили захисник та народні депутати.

Цього дня до Печерського райвідділку міліції на допит було викликано члена ВО «Свобода» Артема Дробота. Повістку було передано через деканат Києво-Могилянської академії. Попри те, що допит був призначений на 17:00, згодом міліціянти знову прибули до університету і примусово доправили свободівця до райвідділку.

Станом на 14:50 зв'язку з націоналістом немає. До відділку на вулиці Московській, 30 прямують юристи та народні депутати від ВО «Свобода».

Як зазначають працівники деканату, Артема Дробота викликали у зв'язку з подіями, що мали місце 3 квітня 2013 року. Проте мітинг під Верховною Радою, з приводу якого викликали інших свободівців, відбувався 2 квітня. Наступного дня свободіці вимагали відпустити побратимів, яких незаконно тримали у відділку більше одинадцяти годин. Але ні на мітингу, ні під райвідділком наступного дня Артема Дробота не було, що підтверджують його товариші.

«Абсолютно незрозуміло, з якої причини Артема викликали на допит. Особливо насторожує відсутність зв'язку з ним. Наші юристи їдуть до міліційного відділку розібратися в ситуації. Безумовно, це чергова спроба тиску на Всеукраїнське об'єднання «Свобода», але ми своїх у біді не залишаємо і будемо боротися за кожного побратима», – зазначив голова Київської «Студентської Свободи» Андрій Бардис.

По телу Гориной не попала ни одна снежка. ДЕТАЛЬНОЕ ФОТО, ВИДЕО

novosti-o

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини