MENU

Тимошенко объяснила, почему не увиделась с Турчиновым, Яценюком и Луценко

319 0

Цинізм тюремників безмежний. 12 квітня 2013 року за вказівкою Януковича вони свідомо та цілеспрямовано зірвали моє законне короткострокове побачення з моїми соратниками - Олександром  Турчиновим, Арсенієм Яценюком та Юрієм Луценком.

 

Для недопущення цієї зустрічі була використана спеціальна технологія - було наголошено про існування начебто «іншої кімнати» для проведення такого побачення. Також було повідомлено, що я нібито не хочу іти у  цю  спеціальну «іншу кімнату» для короткострокових побачень.

 

Розкрию таємницю  тюремної адміністрації - такої кімнати не існує в природі, бо за  «кімнату» вони видають чотириметровий проміжок між двома скляними дверима, а п‘ятеро людей – троє гостей, я і представник колонії – у цей простір фізично не зможуть втиснутися, як і не зможуть перебувати в таких умовах протягом чотирьох годин побачення. Зазначу, що присутність на побаченні не більше трьох відвідувачів дозволена чинним законодавством.

 

Мене жодного разу не випустили з медичної палати, поки мої соратники перебували у лікарні в очікуванні побачення, а  начальник колонії утримував мене силоміць, коли я намагалася вийти. Тим часом представники в‘язниці знімали на відеокамеру монологи начальника колонії про те, що  я начебто  відмовляюся іти на короткострокове побачення, а коли я намагалася вийти з палати, відеозапис припинявся і двері переді мною зачинялися.

 

До 12 квітня 2013 року в лікарні «Укрзалізниці» у мене було п‘ять короткострокових побачень. Усі вони проводилися в нормальній кімнаті - тій самій, де я, у присутності представника колонії, зустрічаюся з захисниками.

 

Тепер, щоб перешкоджати проведенню подальших короткострокових побачень, створили цю бутафорську «кімнату».

 

З метою уникнення подальших політичних провокацій прошу журналістів зробити запити до пенітенціарної служби з проханням відвідати цю бутафорську кімнату для побачень. Коли представники ЗМІ її побачать, вони  все зрозуміють і самостійно  зроблять висновки.

 

Юлія Тимошенко,

 

лікарня «Укрзалізниці»,

 

Харків, 15 квітня 2013 року.

 

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини