MENU

«Регионалы» не поддержат назначение выборов в Киеве. Это очередной плевок Януковича в лицо киевлян — блогер

241 0

Заіхав у ВР. По настроям цілкомі зрозуміло, що регіонали не підтримають призначення виборів у Києві, ні сьогодні, ні завтра, ні в будь-який інший день. До рішення продажного КС, що виконає тільки прямий наказ Януковича і винесе свій заготовлений заздалегідь «вердикт» у чітко визначений АП термін.

Максимум, риги будуть готові «розміняти» тільки позачергові вибори мера, на два роки. Та й то, лише тоді коли на те буде пряма вказівка з Банковоі. Втім, киівські вибори без переобрання Киівради - це «порнографія». Це черговий, відвертий плювок Януковича і Ко в обличчя кожному Киянину.

Тому, питання: як будемо діяти далі? На моє глибоке переконання, опозиція повинна жорстко і бескомпромісно відстоювати виключно «киівський пакет»: Мер + Київрада. Сьогодні, це є вимогою Конституціі, Законів Украіни та прагненням переважноі більшості Киян.

Тільки так і ніяк інакше. В 2012-му ми тотально перемогли «регіоналів» в столиці і під час виборчої кампанії у ВР обіцяли Киянам зміну влади в столиці. Отже, потрібно діяти рішуче і зробити все можливе, щоб повернути у Київ місцеве самоврядування.

Навіть, якщо для цього прийдеться вкотре добряче «потовктися» з владою. Зрештою, до цього нам не звикати. Слід пам'ятати, що питання Києва - це стратегічне питання для всіх опозиційних сил напередодні майбутніх виборів президента. Тут все просто, «або пан, або пропав». Віримо у перемогу і сподіваємося на краще.

 

 

Зорян ШКІРЯК

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини