MENU

Выставку «Жертвы ОУН-УПА» организовали боевики Кернеса

2851 6

Друзі, прохання поширити!

Провокація під назвою «Жертви ОУН-УПА» або за чєй счьот банкєт? 

Ледь вщухли розмови про професійних бійців, найманців губернатора Черкаської області Тулуба, які б'ють людей на мирних акціях від опозиціїяк вже вчора така собі громадська організація «Оплот» з Харкова, про яку до цього дня майже ніхто нічого не чув і іже с німі намагалися теж влаштувати мордобій зі своїми бійцями, але вже в центрі столиці. 


Що ж воно за «Оплот» такий і до чого тут УБОЗ та СБУ?

А все дуже просто!

Керівник цього «Оплоту» нєкто Євген Володимирович Жилін-відомий харківський антифа, кажуть, він повернутий на цьому, сталініст (його сторінка Вконтактє), а також... пенсіонер МВС, колишній працівник УБОЗ та СБУ (!), проходив у якості свідка у справі отруєння Ющенка. Після виходу на пенсію з органів, звичайно на «чесно зароблені гроші» під час служби в МВС, створив і очолив благодійний фонд «Оплот», однойменні громадську організацію і юридичну компанію, аудиторську компанію «Оплот-аудит», інформагентство «Оплот-Інфо» і спортклуб «Оплот». 

Що цікаво, логотип цього «оплоту» карта радянського союзу на глобусі на фоні російського триколору і жовто-блакитне обрамлення :)) 

Ось гляньте:

Кажуть, лише на охорону для вчорашньої провокації вони витратили біля 20 тис. грн. Тепер стає зрозуміло, звідки бабло, чи не так? :)

Цитую далі: «Деятельность ХООО «Оплот» во главе с Евгением Жилиным направлена на помощь социально незащищенным слоям населения. В частности, семьям милиционеров, погибших при выполнении присяги, и воинам, потерявшим в бою трудоспособность. Корпорация «Оплот» объединяет высококвалифицированных бухгалтеров, юристов, специалистов в области охраны и безопасности, уверенных в своих силах людей, преданных своему делу, а значит своим Клиентам.

Принципы работы Корпорации

- Высокое качество выполнения работ
- Конфиденциальность.
Мы гарантируем полную конфиденциальность информации, предоставляемой нашим специалистам в процессе выполнения работ
- Гибкая система цен

АДРЕСА: Харків, вул. Академіка Павлова 120А
тел. +38 (057) 781-74-58, тел. +38 (050) 301-82-47, тел. +38 (097) 064-56-77

http://oplot.all.kharkov.ua/

Наводжу декілька цитат про «оплот» з інтернету:

«Це навіть не мафія. Оплот - то є терористична організація, яка тероризує Харків. Кришує Оплот особисто Кернес. Вони вже відмітилися минулого року, коли, роздаючи антиукраїнські листівки в центрі Харкова, побили молодого чоловіка, який порвав бланк, що йому всучили».

«Этот «Оплот» возглавляет бывший сотрудник МВД Евгений Жилин. Очень интересно. Не тот ли это Евгений Жилин, который, как болтают, возглавляет один из крупнейших в городе «конвертационных центров»? Кстати, не тот ли это «Оплот», с помощью которого, по слухам, отдельные коррумпированные «правоохранители» берут взятки? Представляю себе, как это делается: нам, мол, ничего не надо, перечислите, пожалуйста, на Благотворительный фонд!»

«У Харкові є організація «Оплот». Очолюється колишнім УБОЗівцем, задіяним у мафіозних структурах (конвертаційні центри і кришування, виконання силових замовлень і турніри боїв без правил), Євгенієм Жиліним, котрий має подібних до себе найближчих поплічників і гуртує довкола себе і кримінал, і різну босоту, і працюючих силовиків у погонах.»

Вчора, під час влаштованої виставки-провокації, Жилін запропонував Ігорю Мірошниченку «зустрітися в клітці», ось що саме він мав на увазі:


Тобто, професійні бійці знову використовуються п'ятою колоною в ролі гарматного м'яса проти українських патріотів. 

З поваленням режиму Януковича, відповідні органи повинні будуть зайнятися цим товаріщєм, тому що одна справа, коли на зароблені «потом і кров'ю» гроші відсиджуєшся на пенсії і інша справа, коли ти починаєш лізти в політику зі своїм Сраліним і подібними провокаціями як вчорашня «Жертви ОУН-УПА
» і т.п. 

Також додаю фото з його сторінки, людина РЕАЛЬНО хвора! 

 

 

Віталій УМАНЕЦЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини